Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ГО "Львівський молодіжний клуб"

Вівторок, 25 серпня 2015, 18:36

У Львові діти учасників АТО намалювали любов до України

ГО "Львівський молодіжний клуб"

У Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького презентували виставку малюнків, авторами яких є діти учасників АТО.

Майже сотню робіт об’єднали назвою  «Любіть Україну», а присвятили виставку Дню Незалежності. Про це повідомляють активісти ГО «Львівський молодіжний клуб».

До виставки малеча почала  готуватися ще у червні, під час відпочинку у пансіонаті «Шацькі озера».

Саме там разом з волонтерами, педагогами та вихователями  дітки на папері зображали любов до Батьківщини. 

Учора патріотичні малюнки  презентували у Парку культури. Оглянути виставку  прийшло чимало діток з батьками, вони з радістю шукали свої роботи  серед представлених та згадували як їх створювали.

«Дуже приємно було зустрітися з дітками через 2 місяці. Виставка стала гарним приводом для діток учасників АТО та їх батьків  зустрітися знову, поділитися враженнями,  згадати яскравий відпочинок у пансіонаті. Це дуже важливо для їх морального духу та підтримки», – розповіла активістка Львівського молодіжного клубу Соломія Посполіта.

До слова, протягом червня у пансіонаті  відпочило майже 50 дітей учасників АТО зі Львова. Перебування у пансіонаті було насичене розвагами, іграми, пізнавальними вікторинами.

Організувати оздоровлення вдалось завдяки «Центру правового захисту учасників АТО» та Благодійному фонду «Гуманітарні ініціативи» Ігоря Васюника.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.