Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Середа, 26 серпня 2015, 10:23

Синютка перевірить роботу фірми братів Дубневичів

Ярослав Дубневич

Олег Синютка направив правоохоронців перевірити ефективність використання коштів теплопостачальними підприємствами Новояворівська та Нового Роздолу, які належать братам Дубневичам.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 25 серпня, голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до правоохоронних органів з проханням провести перевірку діяльності ТзОВ НВП «Енергія – Новояворівськ» та ТзОВ «Енергія – Новий Розділ».

Ці підприємства мають найнижчий на Львівщині рівень розрахунків за газ перед НАК «Нафтогаз України».

Синютка наголосив, що вони неефективно використовують кошти, аддже рівень проплат серед населення за надані послуги тут один із найвищих в області.

Як розповів заступник директора департаменту житлово-комунального господарства ОДА Юрій Тацій, найбільшим боржником серед теплопостачальних підприємств є «Енергія – Новояворівськ» та ТзОВ «Енергія – Новий Розділ».

Проте, за словами заступника голови ОДА Ірини Гримак, кінцеві споживачі вчасно сплачують за надані послуги з теплопостачання, проте отримані гроші ці підприємства використовують не за призначенням.

Відтак, Олег Синютка наголосив на негайній перевірці ефективності використання коштів, котрі надходять на рахунки згаданих теплопостачальників з Новояворівська та Нового Роздолу.

Нагадаємо, обидва підприємства належать братам-олігархам і народним депутатам Дубневичам.

Засновниками ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» є міське комунальне підприємство «Розділтеплокомуненерого» (10%) та ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське» (90%). Власниками останнього є Ярослав та Богдан Дубневичі у рівних долях.

Щодо ТзОВ НВП «Енергія – Новояворівськ», то основним власником підприємства є ТОВ «АПП «Львівське» братів Ярослава та Богдана Дубневичів — 92,4%. Незначну решту мають два місцеві комунальні підприємства: «Новояворівськтеплокомуненерго» та «Міські електричні мережі».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.