Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Світовий банк

eircenter.com

Середа, 26 серпня 2015, 11:03

Україна отримала 500 млн дол від Світового банку

Світовий банк

Світовий банк виділив Україні 500 млн дол на політику розвитку.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Рада директорів Світового банку схвалила виділення Україні позики на політику розвитку в розмірі 500 млн дол. Кредит буде наданий за системного проекту "Друга програмна позика на політику розвитку".

"Пакет реформ, підтримуваних цією операцією, сприятиме вирішенню глибоких структурних проблем, які сприяли нинішній економічній кризі в Україні. Ми допомагаємо Україні, щоб реалізувати невідкладні заходи, які будуть мати важливе значення для стабілізації економіки, надання якісних послуг для всіх українців і повернення країни на шлях сталого зростання", – заявив директор Світового банку по Білорусі, Молдові та Україні Чімяо Фана.

Очікується, що це рішення також дозволить отримати так зване паралельне фінансування від уряду Японії в обсязі 300 млн дол, а також від уряду Норвегії в обсязі 24 млн дол.

Нагадаємо, раніше Світовий банк обговорював можливість виділення Україні цих 500 млн дол на закупівлю та закачування природного газу до підземних сховищ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.