Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

газ

radiosvoboda.org

Середа, 26 серпня 2015, 12:38

Через встановлення лічильників деяким львів'янам відключать газ

газ

Сьогодні-завтра у зв’язку із встановленням газових лічильників 5 будинків Львова залишаться без газопостачання.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Львівгаз».

Відключення газопостачання відбудеться через вставнолення лічильників за безкоштовною програмою, які технічно можна обладнати лише у випадку зупинки постачання газу.

Відтак, для виконання робіт із встановлення безкоштовних лічильників, постачання газу буде призупинено 26 серпня на вул. Горбачевського, буд. 15. 27 серпня вул. Шевченка, буд 136, 28 серпня вул. Антоновича, буд. 121.

Раніше, 25 серпня подачу газу вже було призупинено на вул. Шевченка, буд.108 та вул. Шевченка, буд. 140.

Відновлення газопостачання відбудеться після встановлення лічильників усім споживачам.

«Споживачам, які відмовляться від встановлення лічильника, або не допустять до своїх помешкань, повторно проводитися роботи не будуть. Згодом, відповідно до закону про облік газу, мешканцям, які не погодилися на безкоштовне встановлення лічильника та не встановили його самостійно, буде припинене постачання газу»,  – наголосив заступник голови правління з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів ПАТ «Львівгаз» Станіслав Улан.

Нагадаємо, у 2015 році лічильники газу за безкоштовною програмою встановлюються споживачам, які використовують газ для підігріву води та приготування їжі. З оперативними графіками встановення лічильниів також можна ознайомитися на офіційному сайті lv.104.ua. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.