Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міліція

gromada.lviv.ua

Середа, 26 серпня 2015, 12:59

На Львівщині викрили групу шахраїв, яких підозрюють у 7 злочинах

Львівська міліція

У Червонограді правоохоронці затримали 3 місцевих мешканців, яких підозрюють 7 пограбуваннях та шахрайствах.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Усі зловмисники – мешканці Червонограду. З них 2 особи раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

«Працівники міліції обґрунтовано підозрюють цих чоловіків у скоєнні низки злочинів, з яких сім грабежів, деякі поєднані з насильством, та шахрайства. «Працювали» зловмисники як групою, попередньо домовившись між собою, так і окремо один від одного», – розповів слідчий СВ Червоноградського МВ старший лейтенант міліції Петро Кекіш.

Грабуючи людей, зловмисники чітко розподіляли обов’язки. Вони підбирали жертву з ювелірними прикрасами на шиї, вистежували її, після чого нападали. Один зі зловмисників утримував жертву, інші зривали прикраси.

«Жертвами зловмисників були і 10-річні діти, дівчата від 15 до 22 років, нетверезі чоловіки, та особи похилого віку. Одному з пограбованих чоловіків було 71 рік. Щоб їх не змогли впізнати, одягали капюшони», – зазначив Петро Кекіш.

Наразі 2 зловмисників перебувають під домашнім арештом, а третій, який переховувався від слідства, перебуває під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.