Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

facebook.com

Середа, 26 серпня 2015, 13:44

На Львівщині зафіксовано 33 пожежі сухостою

пожежа

Впродовж доби рятувальники ліквідували 33 пожежі сухостою та стерні у Львівській області.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Фейбуці.

Займання сухостою виникали на території Червонограду, Городоцького, Радехівського, Золочівського, Миколаївського, Мостиського, Жидачівського, Сколівського, Яворівського, Буського, Кам’янка-Бузького, Сокальського, Бродівського районів та у Львові.

Так, 25 серпня о 14:30 год до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Сілець Сокальського району. На момент прибуття вогнеборців вогонь охопив суху траву та чагарник, площею 4 000 кв.м.

О 14:45 год загорілася суха трава у селі Монастирець Жидачівського району. Тут, на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу, полум’я охопило сухостій, площею 1 500 кв.м.

О 16:09 год рятувальники виїхали ліквідовувати горіння стерні в селі Берегове Мостиського району. До ліквідації пожежі залучили рятувальників ДПРП-56 міста Судова Вишня. Внаслідок пожежі вогнем було знищено стерню окремими осередками на площі 15 000 кв.м.

О 18:11 год в селі Соколя Мостиського району рятувальники розпочали ліквідацію горіння сухої трави та чагарнику. Площа пожежі сягнула понад 5 000 кв.м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.