Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

panoptikon.org

Четвер, 27 серпня 2015, 10:37

До "Нашого краю" приєдналися міські голови 9 міст

Наш край

9 мерів міст із 6 областей України заявили, що підуть на місцеві вибори від партії "Наш край".

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Наш край".

Зокрема, до "Нашого краю" приєдналися 3 міських голови з Вінниччини, мер закарпатського Тячева, Ржищева Київської області, Новомиргорода Кіровоградської області, в.о. міського голови міста Щастя Луганської області, а також мер міста Первомайська, що на Миколаївщині.

Нагадаємо, 30 липня в Києві була презентована нова політична партія "Наш край". Ініціаторами виступили нардеп з Харкова Олександр Фельдман, з Одещини – Антон Кіссе, нардеп VII скликання із Запоріжжя Сергій Кальцев, мери Миколаєва та Маріуполя Юрій Гранатуров та Юрій Хотлубей, а також колишній перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Згодом стало відомо, що до "Нашого краю" приєдналися 10 міських голів Київської області.

"Наш край", як повідомляють у прес-службі партії, має добрі шанси і у Львівській області. Зокрема, політолог Анатолій Романюк вважає, що ідея об’єднання авторитетних особистостей регіонального рівня по цілій Україні настільки очевидна, що вона просто мусила бути реалізована.

"Дивно, що вона не була задіяна раніше. З цього погляду, партія "Наш край" може мати добру перспективу", – зазначив Анатолій Романюк.

А політолог Юрій Шведа заявив, що на місцевих виборах, що пройдуть у жовтні, нові партії, які зорієнтовані на місцеву проблематику, матимуть хорошу перспективу і дещо змінять політичний ландшафт регіонів.

Також днями керівник виконкому партії "Наш край" Олександр Мазурчак заявив, що на Львівщині до партії найближчим часом приєднаються чинні депутати і міські голови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.