Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Краковець

Четвер, 27 серпня 2015, 12:11

Двоє німців намагалися вивести немовля з України

Краковець

У пункті пропуску «Краковець» затрилали німців, які хотіли незаконно вивести немовля.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Сьогодні, 27 серпня, у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, прикордонники  Мостиського загону затримали двох громадян Німеччини.

У салоні автомобіля, окрім чоловіка та жінки, їхало двоє їхніх неповнолітніх дітей, а також новонароджене немовля. Автомобіль прямував у напрямку Польщі.

Як повідомили прикордонники, німець заявив, що це немовля – його дитина від українки, з якою він планує одружитися. Для паспортного контролю чоловік надав свідоцтво про народження дитини, а також нотаріально завірену заяву матері-українки про дозвіл на вивіз дитини за кордон.

Проте прикордонники встановили, що німець досі ніколи не був в Україні, а його «українська дружина» жодного разу не виїжджала до Європи.

Зараз тривають заходи щодо перевірки законності видачі наданих на паспортний контроль документів на вивіз дитини за кордон та встановлення особи і місця проживання матері немовляти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.