Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Шевська

primetour.ua

Четвер, 27 серпня 2015, 13:12

Свобода звернулася до Шокіна щодо приватизації приміщень на вул. Шевській у Львові

вул. Шевська

Богдан Галайко подав звернення до генпрокурора України Віктора Шокіна щодо усунення порушень, вчинених внаслідок приватизації нежитлових приміщень на вул. Шевській.

Про це сьогодні повідомив кореспондент Варіантів із сесії Львівської міської ради.

Депутат міськради та член ВО "Свобода" Галайко повідомив, що 8 квітня 2014 року в процесі виконавчого впровадження управління комунальної власності Львівської міськради при відсутності оцінки оформило договір куплі-продажі нежитлових приміщень на вул. Шевській.

"Відбулось оформлення по суті примусової приватизації за істотно зниженою ціною пам'ятки архітектури місцевого значення – будівлі Торгового дому 1912 року на вул. Шевській, 1 площею 1850,4 кв.М,", – йдеться у зверненні.

Богдан Галайко наголосив, що ринкова вартість нежитлових приміщень на вул. Швеській значно перевищує суму, подану у попередній оцінці.

"Попередня оцінка нежитлових приміщень, яку провів суб'єкт оціночної діяльності ПП "Львівськаекспертно-консультативна служба", що його директором є родич міського голови Сарахманевич А.П., станом на 31.08.12 року становила 6500 000 грн без ПДВ. Фактично, 1 кв.м у центральній частині міста оцінили у 3,500 тис. грн", – заявив Галайко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.