Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Четвер, 27 серпня 2015, 13:27

У Львові впровадять ідентифікаційну картку львів'янина – учасника АТО

учасники АТО

Львівська міськрада для спрощення надання пільг вирішила впровадити ідентифікаційну картку львів'янина – учасника АТО.

Про це сьогодні повідомив кореспондент Варіантів із сесії Львівської міської ради.

Відтак, передбачається створення та впровадження ідентифікаційних карток, які будуть ідентифікувати особу учасника АТО без постійного пред'явлення документів. Картки допоможуть спростити процес надання учасникам АТО соціальної та матеріальної допомог та, у подальшому, стануть базою для створення системи ідентифікації мешканців Львова.

Відтепер для отримання допомоги львів'яни з числа учасників АТО мають право звернутися до соцвідділів міста із заявою та ідентифікаційною карткою львів'янина – учасника АТО без подання інших документів.

Як йдеться у програмі впровадження ідентифікаційної картки львів’янина – учасника антитерористичної операції, відділи соцзахисту відтепер зобов'язані:

- проводити виплату допомоги на поховання за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті Львова на підставі ідентифікаційної картки львів'янина – учасника антитерористичної операції;

- формувати списки дітей учасників антитерористичної операції на підставі подання ідентифікаційної картки львів'янина – учасника антитерористичної операції;

- для надання реабілітаційних послуг мешканці з числа учасників антитерористичної операції мають право звернутися із заявою та ідентифікаційною карткою львів'янина – учасника антитерористичної операції без подання інших документів.

Нагадаємо, у Львові з вересня почне діяти "Електронна картка львів’янина", яка надаватиме доступ до 20 послуг та дозволить отримувати знижки у медичних закладах.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.