Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

індустріальний парк

westmoreland.pa.us

Четвер, 27 серпня 2015, 16:01

«СітіПарк Львів» дали Рясне-2 в оренду на 30 років

індустріальний парк

Компанія «СітіПарк Львів» орендуватиме земельну ділянку на території індустріального парку «Рясне-2».

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міськради 59 депутатів проголосували за  надання ТзОВ «СітіПарк Львів» – керуючій компанії індустріального парку «Рясне-2» – земельної ділянки, площею 23,4913 га, в оренду, терміном на 30 років, для створення та функціонування на ній технопарку.

Відтак, компанія повинна у тримісячний термін укласти з міською радою договір оренди землі та зареєструвати його відповідно до законодавства, сплатити кошти щодо відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва на земельну ділянку, приступити до освоєння ділянки та у встановленому порядку виготовити проект зняття й перенесення родючого шару грунту.

Нагадаємо, наприкінці липня філія голандської компанії «СТР» у Львові стала переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку «Рясне-2».

Згідно з бізнес-планом, компанія будуватиме індустріальний парк у Львові за власні кошти. Його створення дасть змогу залучити 50 млн. євро інвестицій та 3 тис. нових робочих місць.

Натомість Львів повинен забезпечити підведенням комунікацій до ділянки, на що з міського бюджету виділили 10 млн грн. Наразі ЛКП «Залізничнетеплоенерго» у Рясне-2 будує котельню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.