Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий садок

yak-prosto.com

Четвер, 27 серпня 2015, 18:09

Діти з багатодітних сімей безплатно харчуватимуться у львівських садочках

дитячий садок

Львівські депутати ухвалили програму безоплатного харчування для дітей з багатодітних сімей у ДНЗ.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесіі міськради депутати прийнялали рішення про затвердження програми «Безоплатне харчування для дітей з багатодітних сімей у дошкільних навчальних закладах».

Згідно з підрахунками, проведеними управлінням освіти Львівської міськради, потреба в коштах на безоплатне харчування дітей із багатодітних сімей у ДНЗ міста – 1 335,7 тис. грн, у а ЗНЗ міста  – 2 612,0 тис. грн.

Зазначимо, що дошкільні навчальні заклади та дошкільні відділення навчально-виховних комплексів Львова відвідують 2427 дітей та 68 дітей з багатодітних сімей, а у 5-11 класах загальноосвітніх навчальних закладів навчається 3448 учнів з багатодітних сімей.

Як пояснили в управлінні освіти міськради, видатки на безоплатне харчування можна повністю покрити за рахунок коштів, які були зекономлені внаслідок скорочення видатків навчальними закладами впродовж цьогорічної зими.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.