Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

img.20.ua

Середа, 4 липня 2012, 14:20

Завтра у Шевченківському районі Львова не буде води

Через ремонтні роботи в частині  Шевченківського району Львова буде призупинено подачу води. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У зв'язку із заміною аварійної ділянки водопроводу Д-200 мм, завтра, 5 липня, по вул. Замарстинівській з 10.00 до 20.00 год буде припинено подачу води в Шевченківський район міста обмежений вулицями: Круглова - Заозерна – Заозерні провулки – Замарстинівська, 233, 235.
Також завтра, 5 липня, у зв'язку з реконструкцією дороги і заміною приєднань до житлових будинків по вул. Залізняка з 10.00 до 20.00 год буде припинено подачу води в Франківський район міста обмежений вулицями: Житомирська – Антоновича – Мельника – Коновальця - Гіпсова і прилеглі до них.
ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води і просить вибачити за тимчасові незручності пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.