Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

panoptikon.org

Прес-реліз,   П'ятниця, 28 серпня 2015, 09:36

"Наш край" закликає не допустити популістів на вибори

Наш край

Політична партії "Наш Край" звернулася до громадян України щодо майбутніх місцевих виборів.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Наш край".

Регіональні лідери, мери та голови місцевих громад, які об’єдналися у партію "Наш край", закликають українців не допустити популістів до влади на місцевих виборах.

"На жаль, сьогодні в країні відбувається повна політизація виборчого процесу. Замість важливих для кожного питань ЖКГ, доріг, тарифів, благоустрою міст і областей, нас відводять в дискусію про боротьбу за посади та інтриги політиків. Це важливо для них, але непотрібно людям", – йдеться у зверненні.

Відтак, представники партії закликають громадян не допустити, щоб вибори перетворилися на шоу з порожніми гаслами та роздачею гречки.

"Ми закликаємо наших співвітчизників підтримати виключно людей справи, професіоналів, які багато років своїми реальними діями, в кожному місті та селі дбають про свою рідну землю. Ми закликаємо наших краян не відволікатися на фантомні політичні партії, які не можуть і не повинні вирішувати проблеми на місцевому рівні", – йдеться у зверненні.

Також "Наш край" звертається до досвідчених представників місцевих рад, сільських і міських голів, професіоналів місцевого самоврядування з проханням приєднатися до команди "Нашого краю".

Нагадаємо, 9 мерів міст із 6 областей України заявили, що підуть на місцеві вибори від партії "Наш край".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.