Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вантажівки

jkg-portal.com.ua

П'ятниця, 28 серпня 2015, 13:33

На Львівщині дороги ремонтуватимуть агропідприємства

вантажівки

Агрохолдинги Львівщини долучаться до ремонту доріг та транспортуватимуть не більше 22 т с\г продукції для збереження дорожнього полотна.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Служба автомобільних доріг у Львівській області готує загальну карту автодоріг області, якими користуються агрохолдинги, і які потребують ремонту для того, щоб залучити агропідприємства до ремонту доріг.

"Негативно впливає на якість дорожнього покриття на автошляхах області рух при високих температурних режимах великогабаритного транспорту. В облдержадміністрації буде створено робочу групу за участі Громадської ради, юристів та агроекспертів з підготовки меморандуму про  спільні дії щодо долучення агрохолдингів до ремонту доріг та недопущення перевезення важких фур дорогами області", – наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За його словами, агропідприємствам запропонують укладати договори з перевізниками на транспортування не більше як 22 т сільськогосподарської продукції для збереження дорожнього полотна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.