Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський інститут УБС НБУ

wikimapia.org

П'ятниця, 28 серпня 2015, 15:54

Львівський інститут УБС НБУ підпорядковуватиметься Міносвіти

Львівський інститут УБС НБУ

Нацбанк предав Львівський інститут Університету банківської справи Національного банку України до сфери управління Міносвіти.

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

Сьогодні Нацбанк передав Університет банківської справи Національного банку України включно з Львівським, Харківським та Черкаським інститутами банківської справи та ДВНЗ "Українська академія банківської справи Національного банку України" до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

"Передавання вищих навчальних закладів Національного банку до сфери управління Міністерства освіти і науки України відповідає як умовам коаліційної угоди, так і вимогам комплексної програми реформування фінансового сектору й плану трансформації Національного банку, згідно з якими, зокрема, кожна державна інституція повинна фокусуватися на своїх основних завданнях: Міністерство освіти і науки України – розвивати освіту та науку, а Національний банк – забезпечувати цінову та фінансову стабільність у державі", – зазначив заступник Голови Національного банку Владислав Рашкован.

Зазаначимо, сьогодні у 2 навчальних закладах навчається 3 787 осіб, у тому числі 639 студентів – за рахунок державного замовлення.

"Національний банк продовжить підтримувати студентів, які навчаються там за рахунок коштів Національного банку, і в майбутньому планує співпрацювати із цими та іншими вищими навчальними закладами  в питанні підготовки нових кадрів для банківської системи України та Національного банку", – підкреслив Владислав Рашкован.

Нагадаємо, Міносвіти через неякісну підготовку студентів цього року вирішило закрити понад 70 вищих навчальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.