Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

в'їзд в Україну

uk.wikipedia.org

Понеділок, 31 серпня 2015, 11:35

Із Львівщини депортують 52 іноземців

в'їзд в Україну

Під час перевірки на Львівщині виявили 52 нелегальних мігрантів.

Про це повідомляє Головне управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

На Львівщині завершилась спільна операція із виявлення нелегальних мігрантів "Кордон-2015", під час якої з 17 червня  2015 року було складено 93 адміністративних протоколи на іноземних громадян – порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Як повідомили у міграційній службі, у ході операції перевірялись ринки "Шувар", "Привокзальний", "Санта-Барбара", гуртожитки Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету "Львівська політехніка", Львівского национального медичного университету ім. Данила Галицкого.

Також перевіряли торгівельні та будівельні майданчики, вокзали і автостанції.

Із 93 складених адміністративних протоколів, 91 – за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України і 2 адміністративні протоколи за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства.

Відтак, було прийнято рішення про примусову депортацію 52 іноземців, 9 з них – із забороною в’їзду на територію України терміном на три роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.