Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Понеділок, 31 серпня 2015, 12:33

Кандидатів на посади місцевих прокурорів Львівщини тестуватимуть у "Львівській політехніці"

Прокуратура Львівської області

У вересні розпочнеться конкурс на заміщення вакантних посад у місцевих прокуратурах внаслідок реформи системи прокуратури.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, перший етап чотирирівневого відкритого конкурсного відбору на заміщення вакантних посад у місцевих прокуратурах проходитиме 5 та 6 вересня у Львові.

Місце проведення:

- НУ "Львівська політехніка"  (вул. Митрополита Андрея, 3; корпус №28);

- Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України (просп. Чорновола, 61; корпус №3).

Зазначимо, усі тестові завдання, що стосуються цього етапу конкурсу, затверджені наказом Генерального прокурора України №157 від 21 серпня 2015 року, разом з правильними відповідями на них оприлюднені за посиланням.

Нагадаємо, внаслідок реформування Генпрокуратури районні прокуратури замінюють місцевими і зменшують їхню кількість. Також Генпрокуратура до 15 грудня планує створити 178 місцевих прокуратур та ліквідувати усі районні прокуратури. 

У зв'язку з цим, на Львівщині ліквідовані районні прокуратури у Буському, Радехівському, Бродівському та Кам’янка-Бузькому районах, які відтепер об'єднала в собі Радехівська місцева прокуратура.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.