Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Зозуля

Понеділок, 31 серпня 2015, 18:50

Капрал Зозуля відзвітувався за тиждень життя по-новому

Юрій Зозуля

У Львові Новою поліцією зафіксовано 47 випадків правопорушень у кримінальному напрямку.

Про це стало відомо сьогодні, 31 серпня, на брифінгу: "Підсумки першого тижня роботи патрульної служби у Львові".

"У кримінальному напрямку патрульною поліцією було зафіксовано 14 крадіжок,  7 осіб затримано за нанесення легких тілесних ушкоджень, за хуліганство – 14 осіб. Опір при затриманні вчинили 2 особи, хуліганство зі зброєю – один випадок та один випадок розпещення неповнолітніх та один випадок шахрайства. Всього зафіксовано 47 випадків правопорушень у кримінальному напрямку", – повідомив начальник Управління патрульної служби МВС України у місті Львові капрал поліції Юрій Зозуля.

Зозуля повідомив, що задоволений роботою своїх підопічних.

"Що стосується ситуації на дорогах, за перший тиждень роботи поліції було складено 20 протоколів на водіїв, які керували авто у стані алкогольного оп’яніння, оформлено 70 ДТП та зупинено 25 авто без документів", – розповів Юрій Зозуля.

За словами Зозулі, поліція успішно співпрацює з МВС України у Львові.

Капрал поліцїі також повідомив, що прийом громадян відбувається з 9 – 18 години.

Начальник поліції також спростував інформацію стосовно побиття поліціянтки п’яною водійкою у Львові, яка нещодавно з’явилася у ЗМІ. Зозуля повідомив, що порушниця ПДР чинила опір.

Зозуля зазначив, що відсутність прес-офіцера у складі патрульної поліції Львова ускладнює спілкування зі ЗМІ та анонсував про вакантну посаду прес-секретаря. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.