Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сутичка під Верховною Радою

radiosvoboda.org

Понеділок, 31 серпня 2015, 18:34

Кількість постраждалих під ВРУ зросла до 112 осіб

сутичка під Верховною Радою

Сьогодні у зіткненнях під Верховною Радою України постраждали 112 правоохоронців, одна людина загинула.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив відповідальний секретар військово-цивільного координаційного штабу медичної допомоги полковник медичної служби при Міністерстві оборони України Всеволод Стеблюк, загалом під час сутички та вибуху гранати постраждали 112 осіб, з них 14 перебувають у важкому стані.

"За інформацією військово-цивільного координаційного штабу медичної допомоги в результаті терористичного акту під Верховною Радою поранення отримали 112 військовослужбовців Національної гвардії і працівників міліції. Загинув один військовослужбовець Національної гвардії від поранення серця", – зазначив Всеволод Стеблюк.

Нагадаємо, сьогодні, 31 серпня, під будівлею Верховної Ради, після прийняття в першому читанні змін до Конституції, розпочалися сутички між мітингувальниками, які протестували проти децентралізації та правоохоронцями.

Один із активістів кинув гранату від якої загинув солдат Нацгвардії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.