Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бійка в києві

тсн

Понеділок, 31 серпня 2015, 20:12

Чорновол звинуватила Пупса в фінансуванні тероризму

бійка в києві

Народний депутат Тетяна Чорновол звинуватила екс-народного депутата, члена ВО "Свобода" Ігоря Кривецького (призвісько Пупс) в фінансуванні теторизму.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальних мережах.
 
"Сьогодні під Верховною Радою були покалічені і вбиті нацгвардійці - герої війни з Путіним на сході. Один із фінансистів і організаторів тероризму - Пупс. Його мета розхитати країну і повернутися до влади. Йому там сподобалося. Адже коли свобода мала своїх міністрів і генпрокурора саме він був смотрящим і акумулював у себе зібрані корупційні кошти. І тепер за ці вкрадені у держави кошти він розхитує Україну бо це його єдиний шанс - адже повернутися до влади він може лише в умовах радикалізації ситуації в країні. І байдуже що радикалізація може призвести до сплеску тероризму до війни на київських вулицях і перемоги Путіна.

Він не думає далі чергового "хаята". Саме тому сьогодні фінансовані ним політики розхитували країну. Причому він фінансує не лише Свободу а також депутатів "народного контролю". І якщо раніше його політична кампанія не відзначилася нічим крім дешевого популізму та брехні, то тепер на його совісті кров. Загрався? Коли гинуть люди ігри закінчуються. Він повинен за це відповісти", - написала Чорновол.

Нагадаємо, сьогодні у зіткненнях під Верховною Радою України постраждали 112 правоохоронців, одна людина загинула.

 

 
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.