Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

LvivKlezFest 2015

Вівторок, 1 вересня 2015, 13:20

7-й LvivKlezFest побажав українцям миру та єдності

LvivKlezFest 2015

У Львові закінчився 7-й фестиваль LvivKlezFest.

Гаслом 7-го фестивалю було стало "Євреї за мир та єдність!" і в офіційному зверненні Надзвичайного та Уповноваженого Посла Держави Ізраїль в Україні Єліава Бєлоцерковскі прозвучало побажання миру та благополуччя всьому українському народові.

"У цей важкий для нашої країни час, ми повинні показати всьому світові, що нас не зламати, що ми маємо сили жити, творити та розвиватися" – з такими словами на фестивалі єврейської культури виступив у підтримку українського народу Почесний Консул Держави Ізраїль в Західному регіоні України Олег Вишняков.

"Я радий Вас вітати на цьому фестивалі. Львів завжди був і буде центром єврейської культури. Навіть, можна сказати,  її колискою. Кожнен із нас бореться за Україну, вносить свій особистий вклад в її становлення як істинно сильної держави. Неможливо бути байдужим до сьогоднішніх подій. Український народ повинен відчувати підтримку Ізраїлю. На сьогоднішній день не важлива національність, а важлива єдність. Ми зобов’язані зберігати та розвивати традиції наших пращурів. Коріння – це невід'ємна частина історії кожної людини" – зазначив він.

Гостей фестивалю привітала голова ВЄБФ "Хесед-Арьє" Адель Діанова та висловила вдячність партнерам: Посольству Ізраїлю в Україні, Посольству США та Німеччини, Українському культурному центру, компанії "Фест", а також особисто Почесному Консулу Держави Ізраїль у Західному регіоні України Олегу Вишнякову за допомогу в розвитку та підтримку єврейської культури.

Прозвучали і слова вдячності на адресу американського розподільчого комітету "Джойнт" та міжнародних громадських організацій, які вже 20 років підтримують єврейську спільноту міста Львова та є партнерами фестивалю.

Перед глядачами виступили популярні виконавці та музиканти з Ізраїлю, США та Європи. Львів'яни та гості міста мали можливість скуштувати різноманітні частування єврейської кухні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.