Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Середа, 2 вересня 2015, 13:15

Добродомов організує "Народний контроль" у парламенті

Дмитро Добродомов

П'ятеро нардепів вирішили створити нове міжфракційне об'єднання "Народний контроль". 

Відповідну заяву було подано сьогодні, 2 вересня, до Секретаріату Верховної Ради України, повідомляє прес-служба "Народного контролю".

"Головною платформою нашого об’єднання є принципи та цінності, сформовані найпотужнішим у новітній історії рухом Українського Народу – Майданом", – йдеться у заяві нардепів.

Нагадаємо, 31 серпня, коли 265 народних обранців проголосували за зміни до Конституції, народні депутати, члени політради "ГР "Народний контроль"" Олег Мусій та Богдан Матківський подали заяви про вихід із фракції "Блок Петра Порошенка".

"Я зробив висновки із сьогоднішньої новоутвореної "ширки", яка об'єднала "Народний Фронт" із "Блоком Петра Порошенка" і, на жаль, з усіма колишніми регіоналами", – пояснив своє рішення Олег Мусій, додавши, що дії влади, які призводять до ескалації конфлікту і до загибелі людей, є неприпустимими.

Ще раніше – у липні – фракцію БПП залишив і Дмитро Добродомов. Своє рішення аргументував небажанням парламентарів виконувати важливі пункти коаліційної угоди.

Нагадаємо, нардеп Дмитро Добродомов не хоче, щоб Львовом керував діючий міський голова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.