Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

немовля

p-p.com.ua

Середа, 2 вересня 2015, 14:19

У Львові судитимуть німця за торгівлю дітьми

немовля

У Львові взято під варту німця, який намагався незаконно вивезти немовля з України.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська прокуратура оголосила про підозру у торгівлі людьми німцю та 2 його спільницям – українкам, які намагалися незаконно вивезти немовля з України.

Було встановлено, що одна зі спільниць, мешканка Закарпатської області, народила у Львові за чужим паспортом дитину, та, через мережу Інтернет, погодилась продати її іноземцю.

Як повідомили у прокуратурі, 26 серпня в одному із львівських районних відділів РАЦС на новонароджену дівчинку було виготовлено свідоцтво про народження, в якому зазначено громадянина Німеччини як батька. І з цим документом німець намагався незаконно виїхати з немовлям з України.

Наразі усі 3 підозрювані – матір, німець та посередниця, пере бувають під вартою із можливістю внесення застави у сумі 413 тис грн для кожного.

Нагадаємо, німця з немовлям затримали у пункті пропуску "Краковець". Прикордонники встановили, що німець досі ніколи не був в Україні, а його "українська дружина" жодного разу не виїжджала до Європи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.