Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Ян Сух

Бартком-Кажани

Четвер, 3 вересня 2015, 10:23

«Барком-Кажани» добре підготувалася до «Кубку Лева», – Ян Сух

Ян Сух

Головний тренер львівського волейбоольного клубу «Барком-Кажани» Ян Сух вважає, що вболівальник на «Кубку Лева» побачить багато хороших матчів.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

«Задоволений тим як команда підготувалася до «Кубку Лева». Два місяці хлопці важко працювали. На щастя, наші збори пройшли усі. Гравці виконали великий об’єм роботи, особливо фізичної. Можливо, деякі гравці втомлені, але так має бути. Можу сказати, що на «Кубку Лева» ми ще не гратимемо так, як у чемпіонаті України, однак до своєї гри будемо наближатися», – зазначив Ян Сух.

За його словами, у ВК «Барком-Кажани» є 16 гравців, відтак, по 2 гравці на кожну позицію.

«Фаворитами «Кубка Лева» вважаю харківський «Локомотив» та польський «Слєпск Сувалки». «Барком-Кажани» фаворитами не будуть, нам буде важко, але постараємося за щось зачепитися. Перший матч ми граємо проти «Локомотива» о 18:00 год , а відтак у нас буде можливість подивитися гру харків’ян зранку та підібрати необхідну тактику на гру. Впевнений у тому, що вболівальник на «Кубку Лева» побачить багато хороших матчів», – наголосив Ян Сух.

Нагадаємо, міжнародний турнір з волейболу «Кубок Лева» відбудеться у Львові в палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник, вул.. Керченська, 8) з 4 по 6 вересня. Участь у турнірі візьмуть п’ять команд: львівські «Кажани», харківський «Локомотив», польські «Кампер-Вишков» та «Слєпск Сувалки», а також румунська команда «П’ятранямц».

Для львівських «Кажанів», як і для інших команд, «Кубок Лева» стане одним з етапів підготовки до національного чемпіонату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.