Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Зозуля

Четвер, 3 вересня 2015, 12:01

Юрій Зозуля минулого року спробував провезти в Україну наркотичні препарати

Юрій Зозуля

Торік, в липні, українські митники виявили в очільника Львівської поліції заборонені препарати, які він намагався провести з Польщі.

Про це йдеться в статті газети Ратуша, яка посилається на витяг інтегрованої інформаційно-пошукової системи.

АРМОР Міністерства внутрішніх справ України від 13 липня 2014 є інформація про те, що на митному пості «Ягодин» інспектор митниці Кухарук Андрій повідомив, що близько 11-ї год. при в’їзді в Україну під час митного огляду автомобіля Subaru ХV державний номер АА 1985 РІ під керуванням Зозулі Юрія Георгійовича, 1988 р.н., жителя м. Київ, бульвар Кольцова 14-д, було виявлено медичний препарат в ампулах «PIRALGIN» — 25 ампул по 0,5 грама (містить фенобарбітал. — Авт.) , та «POLTRAM» — 39 ампул, по 0,5 грама (містить трамадол. — Авт.), які містять наркотичні та психотропні речовини, заборонені для переміщення через митницю в Україну.

Зозуля Ю. Г. не затримувався. Дані лікарські засоби вилучені та будуть направлені на дослідження»

За це передбачена відповідальність за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України:

«Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту - караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк».

Нагадаємо, 26 серпня, приблизно о 23:30 год на трасі Львів – Київ біля Радивилова Рівенської області інспектори ДАІ зупинили авто Юрія Зозулі, яке перевищило швидкість на 50 км/год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.