Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АС-2

galychyna.info

Четвер, 3 вересня 2015, 18:14

Нові АС у Львові зголосилися збудувати два інвестори

АС-2

Сьогодні в приміщенні міськради відбулось розкриття конкурсних пропозицій з будівництва АС у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, збудувати автостанції на вул. Пасічній-Зеленій та Городоцькій-Збиральній зголосились 2 потенційні інвестори: ФОП Ігоря Кошика, у якого вже є досвід будівництва таких автостанцій, та ТзОВ УкрІнвестБуд – без подібного досвіду.

Будівництво 2 АС входить в один проект інвестування з 2 компонентами, що має дозволити інвестору залучити кошти для будівництва автобусних станцій: на вул. Пасічній-Зеленій – для відправлення автобусів у Бібрському та Ходорівському напрямках, та на вул. Городоцькій-Збиральній – у Городоцькому напрямку.

Як повідомили у міськраді, заявники надали усі необхідні документи та презентували власні проекти будівництва. Розглядатимуть пропозиції та вивчатимуть подану документацію до 10 вересня.

Переможцем конкурсу визначать претендента, пропозиція якого відповідає умовам конкурсу. Після виконання інвестором усіх умов договору та введення в експлуатацію об’єкту, він отримає у власність автостанцію на вул. Городоцькій, а автостанція на вул. Пасічній перейде у комунальну власність громади.

Нагадаємо, 19 червня, на сесії міської ради, львівські депутати проголосували за будівництво АС на вул. Пасічній – вул. Зеленій та на вул. Городоцькій – вул. Збиральній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.