Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Винниківська міськрада

plus.lviv.ua

П'ятниця, 4 вересня 2015, 10:22

Винниківська мерія досі заблокована

Винниківська міськрада

Сьогодні роботу Винниківської міськради знову блокують: невідомі забарикадували вхід та нікого не пускають.

Про це повідомила у коментарі Варіантам журналістка газети "Винниківський вісник" Христина Мамчур.

"Сьогодні працівники Винниківської міської ради та журналісти газети "Винниківський вісник", редакція якої знаходиться у приміщенні міськради не можуть потрапити на робочі місця, оскільки їх не пускають невідомі особи", – наголосила Христина Мамчур.

Це уже другий день, коли працівники мерії та журналісти не можуть працювати. Вони звернулися з проханням розблокувати вхід до міськради до працівників міліції, які перебувають на місці, проте правоохоронці ніяк не реагують.

"Від цієї вимушеної перерви у роботі страждаємо не лише ми, але й мешканці міста, адже вони не можуть отримати та виробити необхідні довідки і документи, проконсультуватися тощо", – зазначила Христина Мамчур.

Також вчора колектив мерії написав звернення до прокурора Личаківського району Львова Назара Степанчака, начальника Личаківського РВЛМУ УМВС у Львівській області підполковника міліції Андрія Тарана та начальника управління СБУ у Львівській області Віктора Андрейчука з проханням розблокувати міськраду.

"Колектив Винниківської міської ради схвильований діями групи невизначених осіб, які з початку робочого дня 3 вересня 2015 року захопили приміщення міськради та блокують роботу працівників. В ситуації що склалася, вважаємо можливими будь-які провокації – сторонні особи накидали перед входом до будинку автомобільні шини, протягують дріт.

В ситуації що склалася працівники Винниківської міськради не можуть повноцінно здійснювати свої функціональні обов’язки. Враховуючи вищенаведене звертаємося до Вас з проханням вжити негайних заходів для охорони правопорядку та забезпечення повноцінного функціонування Винниківської міської ради.", – йдеться у зверненні.

Проте Винниківська міськрада наразі залишається заблокованою.

Нагадаємо, вчора зранку місцеві громадські активісти, серед яких були і члени Народного контролю, заблокували Винниківську міськраду, в якій знаходилися лише працівники мерії та журналісти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.