Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субсидії

chernigov.mesto.ua

П'ятниця, 4 вересня 2015, 13:04

Проконсультуватися щодо субсидії можна на пошті

субсидії

Інформацію про субсидії можна отримати в найближчому поштовому відділенні Львова та області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтепер працівники поштових відділень надаватимуть консультації та роз’яснення щодо заповнення заяв та декларацій при зверненні за житловою субсидією.

Як зазначають у департаменті соцзахисту населення Львівської ОДА, наразі бланки на субсидії листоноші уже рознесли всім споживачам житлово-комунальних послуг Львівщини.

"Працівники "Укрпошти" також надаватимуть консультацію щодо порядку направлення всіх необхідних документів на отримання субсидії", – наголосила заступник директора департаменту Оксана Яковець.

За її словами, до проведення інформаційної роботи центри зайнятості також залучають безробітних громадян. Крім цього, на зворотному боці квитанцій на оплату послуг за вересень та жовтень друкуватиметься інформація про порядок надання субсидій.

Нагадаємо, для отримання субсидії потрібно подати заяву про призначення субсидії і декларацію про доходи осіб, які можна надіслати поштою. Також не потрібно вказувати розмір доходу та відсутні штрафи за неправильне оформлення документів.

Субсидія може бути більше 50% від сукупного рахунку за комунальні послуги.

Зазначимо, середній розмір субсидії, призначеної у липні 2015 року становить 205,4 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.