Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт Львів

П'ятниця, 4 вересня 2015, 15:13

Антонюка звільнили з посади керівника Державіаслужби

аеропорт Львів

Кабінет міністрів України звільнив з посади голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Про це повідомляє Кореспондент.net.

Як розповів сьогодні на брифінгу міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, Денис Антонюк був звільнений, а нового керівника Державіаслужби обиратимуть на відкритому конкурсі.

"Уряд деякий час тому оголосив про розслідування діяльності глави Державної авіаційної служби. Міністерство інфраструктури і уряд повинні йти в певною процедурою, яка передбачає, яким чином триває розслідування, хто його проводить. Розслідування завершено", – наголосив Андрій Пивоварський.

Крім того, за словами міністра, прийнято рішення зробити публічними результати розслідування, і вони будуть оприлюднені на веб-сайті Мініфраструктури.

Нагадаємо, 2 липня уряд відсторонив Дениса Антонюка з посади голови Державної авіаційної служби до завершення службового розслідування. Цього ж дня комітет з питань транспорту та зв’язку Верховної Ради звернувся до прем’єр-міністра України щодо звільнення Антонюка.

А ще 26 червня голова одеської ОДА Михаїл Саакашвілі різко розкритикував Антонюка через прийняті Державіаслужбою рішення про допуск та недопуск низки авіакомпаній на ринок України і зокрема – Одеси. Наступного дня президент Петро Порошенко заявив, що Антонюк буде відсторонений, а у його відомстві проведуть службове розслідування.

Зазначимо, Антонюк був призначений головою Державіаслужби 12 березня 2014 року. До цього з 1997 по 2014 рік він працював в авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.