Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

урна для голосування

Понеділок, 7 вересня 2015, 12:12

До складу виборчих комісій включили представників 6 політичних партій

урна для голосування

Центральна виборча комісія України сформувала склад 640 обласних, районних, міських виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

Про це йдеться у постанові ЦВК №230 від 6 вересня 2015 року.

Відтак, до складу територіальних виборчих комісій включаються представники партій «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», партій «Народний фронт», «Опозиційний блок», об’єднання «Самопоміч», Радикальної партії Олега Ляшка.

«Представники зареєстрованих у встановленому законом порядку у відповідній адміністративно-територіальній одиниці місцевих організацій політичних партій, кандидатури від яких до складу територіальних виборчих комісій включаються за результатами жеребкування, проведеного Центральною виборчою комісією 5 вересня 2015 року, а також подання Голови Центральної виборчої комісії щодо кандидатур до складу територіальних виборчих комісій, враховуючи, що інші кандидатури до складу територіальних виборчих комісій є відхиленими», – йдеться у постанові.

Зазначимо, раніше ЦВК оголосила про початок виборчого процесу в 74 об’єднаних громадах України, а 5 вересня стартувала передвиборча кампанія до місцевих виборів, призначених на 25 жовтня.

Місцеві вибори не проводитимуть у майже 300 окупованих бойовиками населених пунктах Донбасу та у Криму.

нагадаємо, Міністерство юстиції заборонило комуністичним партіям брати участь у місцевих та загальнодержавних виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.