Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Понеділок, 7 вересня 2015, 18:38

У Львові участь у конкурсі на посади у місцевих прокурорів взяли понад дві тисячі претендентів

Прокуратура Львівської області

У Львові завершено перший етап відкритого конкурсного відбору до місцевих прокуратур: тестування на знання законодавства.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, 5 та 6 вересня у Львові проходив перший етап чотирирівневого відкритого конкурсного відбору на заміщення вакантних посад у місцевих прокуратурах – тестування на знання законодавства, що відбулось на базі Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.

У конкурсі взяло участь більше 2 тисячі осіб, а результати конкурсного відбору, після їх опрацювання конкурсними комісіями, будуть опубліковані на сайті Генеральної прокуратури України у вигляді рейтингового списку всіх кандидатів.

Зазначимо, прийом документів від кандидатів, які бажають очолити нові місцеві прокуратури, відбувався з 20 липня до 10 серпня 2015 року.

Нагадаємо, у результаті реформи системи прокуратури будуть сформовані 178 місцевих прокуратур із 639 районних, міських та міжрайонних.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.