Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Баляш

Вівторок, 8 вересня 2015, 09:54

Баляш приєднався до «Нашого краю»

Олег Баляш

Депутат Львівської облради Олег Баляш приєднався до політичної партії «Наш край».

Про це повідомляє Захід.нет.

«Я прийняв рішення приєднатися до команди регіональних лідерів «Наш край», адже це партія не одного лідера. Це партія не політиків популістів, а господарників, які своєю працею та вмінням організовувати роботу доводять, що здатні принести позитивні зміни в життя громади. Ідеологія партії проста – забезпечення стабільного розвитку на місцях. «Наш край» об’єднав людей, які розуміють ситуацію і знають, як краще зробити для свого рідного краю», — повідомив Олег Баляш.

Відтак, гендиректор НВП «Гетьман» та голова спостережної ради «Оксі Банку» наголосив, що основними питаннями для виршення у подальшій роботі в місцевій раді буде підвищення тарифів.

За словами Баляша, це питання можна вирішити, впроваджуючи в життя програми енергозбереження, а також завдяки прозорій та ефективній діяльності ЖЕКів.

Також депутат облради додав, що все це можна втілити в життя маючи хорошу команду однодумців.

«Проблем звичайно ж є багато. Ми маємо успішні підприємства, які працюють вже багато років. Ми готові ділитися нашим досвідом, реалізовувати плани та працювати на перспективу рідного краю», — заявив Олег Баляш.

Нагадаємо, 30 липня в Києві була презентована нова політична партія "Наш край". Ініціаторами виступили нардеп з Харкова Олександр Фельдман, з Одещини – Антон Кіссе, нардеп VII скликання із Запоріжжя Сергій Кальцев, мери Миколаєва та Маріуполя Юрій Гранатуров та Юрій Хотлубей, а також колишній перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Також, 14 вересня, заплановано проведення Форуму у Львові, який об’єднає лідерів місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.