Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

урна для голосування

dt.ua

Вівторок, 8 вересня 2015, 10:35

8 вересня стартує виборчий процес в об'єднаних громадах

урна для голосування

ЦВК оголосила з 8 вересня 2015 року початок виборчого процесу в 85 об’єднаних територіальних громадах.

Про цеповідомляє Центральна виборча комісія.

7 вересня ЦВК затвердила роз’яснення щодо деяких питань призначення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів.

До ЦВК надійшли звернення від обласних адміністрацій щодо прийняття рішення про призначення перших виборів об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів у зв’язку з утворенням у зазначених областях об’єднаних територіальних громад.

Відтак, ЦВК призначила на неділю, 25 жовтня 2015 року перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів та оголосила з 8 вересня 2015 року початок виборчого процесу перших зазначених місцевих виборів.

Вибори відбудуться у 85 об’єднаних територіальних громадах Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей.

Станом на 7 вересня оголошено початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад 159 об’єднаних територіальних громад.

А питання призначення інших перших місцевих виборів розглядатимуся ЦВК лише після місцевих виборів.

Нагадаємо, до складу виборчих комісій ЦВК включила представників 6 політичних партій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.