Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://www.unian.ua

Середа, 4 липня 2012, 18:10

Костюк з волі Львівської облради стане бомжем

Львівська облрада доручила управлінню майно спільної власності припинити дію оговору оренди нерухомого майна з Львівською обласною державною адміністрацією. Відповідне рішення було ухвалено сьогодні депутатами Львівської облради на позачерговій сесії. 

Управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради доручено вжити вичерпні заходи щодо дострокового розірвання договору оренди нерухомого майна з Львівською ОДА, а також стягнути заборгованість з орендної плати та виселення із займаних приміщень, - сказано у рішенні. 

Контроль за виконанням рішення покладено на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради.

"За" рішення проголосувало 66 із 67 депутатів. Позафракційний депутат Сергій Сенчук – утримався.

Голова Львівської облради Олег Панькевич, коментуючи дане рішення, зазначив тільки, що Сенчук відноситься до тих депутатів, які через бажання стати народним депутатом підкуповують виборців.

Нагадамо, сьогодні під час засідання президії Львівської облради голова фракції «Свобода» Ірина Сех зазначила, що укладений 24 лютого 2011 року договір оренди з Львівською ОДА не виконується. 

«Є пропозиція - розірвати договір оренди та звернутись до Господарського суду для розірвання угоди з облдержадміністрацією», - сказала вона.

3 липня під час сесії Львівської облради депутати не підтримали проект рішення про надання в оренду Львівській облраді та її управлінням приміщень за 1 грн. на рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.