Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум видавців

gazetavv.com

Четвер, 10 вересня 2015, 09:53

У Львові стартує Форум видавців

Форум видавців

10-13 вересня у  Львові проходитиме 22 Форум видавців.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цього року на Форумі очікуються понад 50 тис. відвідувачів, заплановано 1428 заходів, а участь візьмуть 954 учасники.

"В локальну історію місяць вересень для Львова, для України вже давно ввійшов як місяць Форуму видавців, місяць культури", – повідомила начальник управління культури Львівської міської ради Ірина Магдиш.

Нагадаємо, як повідомила президент Форуму видавців Олександра Коваль, на на урочисту церемонію нагородження лауреатів Премії "Найкраща книга Форуму-2015", яка відбудеться 10 вересня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької прибуде Президент України Петро Порошенко.

 

Також Олександра Коваль зазначила, що квитки на цьогорічний форум подорожчають, один день літературного фестивалю коштуватиме 40 грн, а вхідний квиток на один день книжкової ярмарки коштуватиме 20 грн.

 

За словами президентки Форуму видавців, від Львівської ОДА форум отримав 95 тис. грн, а від Львівської міськради – 120 тис. грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.