Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєзвалище

vkurse.ua

Четвер, 10 вересня 2015, 11:14

На Львівщині збудують сміттєпереробний завод

сміттєзвалище

Італійці планують збудувати на Львівщині сміттєпереробний завод.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Італійська компанія Ced Engeneria S.R.L.В планує розпочати будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів на території області. Окрім утилізації сміття, сучасний завод вироблятиме теплову та електричну енергію.

Як зазначила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак, 11 вересня голова Львівської ОДА Олег Синютка та керуючий директор іноземної компанії Луїджі Моро підпишуть протокол про співпрацю.

"Будівництво підприємства такого типу дозволить вирішити питання утилізації твердих побутових відходів, зменшення кількості сміттєзвалищ, в тому числі несанкціонованих. А це, безумовно, покращить екологічну ситуацію в області, створить нові робочі місця та забезпечить додаткові надходження до бюджету", – заявила Ірина Гримак.

Зазначимо, що Ced Engeneria S.R.L.В – італійська інженерна компанія з міжнародним п’ятдесятирічним досвідом проектування та будівництві цивільних і промислових підприємств.

Нагадаємо, сміттєпереробний завод буде у Стрийському районі, зокрема на території Заплатинської сільської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.