Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

WRC 2 Protasov/Cherepin

Darnitsa Motorsport

Неділя, 13 вересня 2015, 15:02

Екіпаж Протасова та Черепіна фінішував другим в класі на етапі WRC в Австралії

WRC 2 Protasov/Cherepin

Сьогодні українці виграли 5 останніх спецділянок, але не зуміли вийти на перше місце класу.

На 13 СД Протасов відіграв у Nasser Al-Attiah 2,4 сек, на 14 СД – 2,7 сек, 15 СД – 2,2 сек, 16 СД – 3,3 сек, 17 СД – 0,1 сек.

В підсумку відрив між суперниками становив 3,5 секунди на користь катарця, але крім цього екіпаж українців отримав 10-секундний штраф. В підсумковому протоколі Протасов програв 13,5 секунд Nasser Al-Attiah.

Нагадаємо, на 50-кілометровій спецділянці Протасов з Черепіним фінішували на другому місці, будучи повільнішими від Al-Attiyah лише 4,2 секунди. Другий проїзд довгою спецділянкою Nambucca закінчився для Протасова також другим місцем, але відставння зменшилось – цього разу український екіпаж був повільнішим на 2,1 секунди.

Після 12 СД українці програвали Al-Attiyah 14,2 секунди.

В генеральній класифікації переміг Sébastien Ogier і достроково виборов чемпіонський титул. До кінця сезону ще залишається 3 етапи: у Франції, Іспанії та Британії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.