Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яблуневий дар

ekologia.lviv.ua

Понеділок, 14 вересня 2015, 12:40

Суд скасував арешт майна львівської компанії "Яблуневий дар"

Яблуневий дар

Печерський районний суд Києва скасував раніше прийняте рішення про арешт активів компаній "Танк Транс" і "Яблуневий дар", які належать мільйонеру Тарасові Борщовському.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Рішення про звільнення з-під арешту майна компаній було прийнято 8 вересня цього року.

Зазначимо, що приводом для судових розглядів стали фінансові зобов'язання "Дельта Банку" перед Державною іпотечною установою. За даними слідства, "Дельта Банк" виступив кредитором компаній "Танк Транс" та "Яблуневий дар" на суму 110 млн євро. Частково поручителем за цими кредитами виступив безпосередньо Тарас Барщовський.

Однак, з часом банк втратив фінансову стабільність і звернувся в Державну іпотечну установу, яка надала банку 1.41 млрд грн. Запорукою цього кредиту стали борги компаній "Яблуневий дар" і "Танк Транс".

Зазначимо, власником ТОВ "Яблуневий дар" є Тарас Барщовський. За різними оцінками, "Яблуневий дар" займає 60% ринку концентрованих соків. Єдиними конкурентами, в Україні, Барщовський вважає австрійців і чехів, що володіють фабрикою у Вінниці. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.