Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

volynnews.com

Понеділок, 14 вересня 2015, 14:11

Уряд затвердив проект бюджету України на 2016 рік

Сьогодні уряд затвердив проект держбюджету-2016 та подав до Верховної Ради.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко, уряд на засіданні 14 вересня затвердив законопроект про державний бюджет на 2016 рік.

"Що стосується проекту бюджету на 2016 рік. Сьогодні вранці було засідання Кабінету Міністрів. Ми затвердили проект бюджету. Я думаю, він або реєструється, або вже зареєстрований у секретаріаті Верховної Ради", – заявив В'ячеслав Кириленко.

За його словами, після реєстрації уряд планує відкликати проект, щоб спільно з парламентом, бюджетним комітетом та з усіма парламентськими фракціями його обговорити.

"Ми проект бюджету реєструємо. Потім, напевно, будемо змушені його відкликати,  потім уже внести збалансований з усіх поглядів проект бюджету остаточно для ухвалення парламентом", – пояснив Кириленко.

Нагадаємо, у 2016 році військовий бюджет України планують збільшити для посилення протидії зовнішнім загрозам.

Також, як заявила 8 вересня міністр фінансів Наталія Яресько, Мінфін закладає дефіцит бюджету в 2016 році на рівні 3,7% ВВП і курс на рівні 22,4 грн/дол.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.