Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Миколаївцемент

Прес-реліз,   Понеділок, 14 вересня 2015, 13:45

«Миколаївцемент» відзначив п'ять років роботи без нещасних випадків

Миколаївцемент

ПАТ «Миколаївцемент» уже 5 років працює без нещасних випадків і травматизму.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Миколаївцемент».

З цієї нагоди 11 вересня на підприємстві провели урочисто-святкову зустріч колективу.

У своєму вітальному слові генеральний директор підприємства Роман Марущак подякував усім працівникам та підрядним організаціям за безпечну роботу і порівняв її з рухом велосипеду: «Поки педалі крутимо, то не впадемо, так і в безпеці – потрібно постійно працювати, щоб втримати рівновагу».

«Без участі кожного працівника ми б не змогли досягнути такого успіху у сфері безпеки праці та охорони здоров’я. Ми горді з того, що наші інвестиції в нове обладнання та ефективність технологічних процесів, в покращення робочих місць, наші зусилля і наш підхід в цій сфері, тренінги та навчання, які ми проводимо, дали свої результати», – додав Роман Марущак.

Під час урочистого заходу відбулася презентація «На шляху до побудови культури охорони праці», де наочно, за допомогою фоторяду продемонстрували досягнення за останні 5 років – усі навчання працівників, інвестиції в ОП, залучення кожного та винагороди, спонсорство в здоров’я і безпеку району тощо.

Символічно, що для подарунку своїм працівникам цементники, окрім традиційної премії, обрали парасольки, які є також своєрідним символом захисту, а також спеціально-оздоблений до 5-річного ювілею з безпечної роботи торт.

Роман Марущак висловив щире сподівання на те, що це лише перша п’ятірка у діяльності заводу, і побажав, щоб цих п’ятірок було безліч.

Зазначимо, ПАТ «Миколаївцемент» працює з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб: при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, та на розширення Львівського аеропорту.

У 2013 роціі завод приєднався до Групи «СіАрЕйч» – регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів. Після входження до неї ПАТ «Миколаївцемент», група CRH стала лідером з виробництва цементу в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.