Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Угорщина

diamond-travel.com.ua

Вівторок, 15 вересня 2015, 09:47

Угорщина запровадила ув'язнення за перетин кордону

Угорщина

Угорщина закрила кордони для нелегальних мігрантів.

Про це повідомляє Euronews.

Сьогодні, 15 вересня, в Угорщині набули чинності нові міграційні правила, згідно з якими нелегальний перетин кордону тепер – кримінальний злочин. Аби законно потрапити на територію Угорщини,біженці мають реєструватися на сербському боці кордону.

Відтак, Угорщина закрила кордони для нелегальних мігрантів, в тому числі залізничний шлях Белград-Будапешт.

"Сьогодні ми зафіксували рекордну кількість людей, що незаконно потрапили на нашу територію. Остаточна цифра буде приблизно 10 тисяч лише за один день. Очевидно, що в цій ситуації позиція Угорщини полягає у відновленні здатності Європи захищати власні кордони", – заявив речник угорського уряду Золтан Ковач.

Новим законодавством ввели спеціальний режим на прикордонних територіях. Поліція отримала право здійснювати обшук людей та автомобілів за найменшої підозри. Порушників будуть заарештовувати і висилати з країни. На допомогу поліцейським надіслали 4000 тисячі військових.

Нагадаємо, Єврокомісія пропонує розподілити між країнами-членами Євросоюзу 160 тисяч біженців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.