Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

facebook.com

Вівторок, 15 вересня 2015, 10:08

Кашубу відпустять під заставу за два млн грн

хабар

Голову Державної служби зайнятості Ярослава Кашубу, який перебуває під вартою за хабарництво, відпустять під заставу 1,8 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

Печерський районний суд Києва заарештував підозрюваного в хабарництві голову Державного центру зайнятості Ярослава Кашубу й призначив йому заставу 1,8 млн гривень як альтернативний запобіжний захід.

Другий посадовець, голова тендерного комітету Державної служби зайнятості, якого також спіймали на хабарі, повинен внести заставу в розмірі 627 тис. грн.

Як зазначається, держслужбовці за попередньою змовою одержали хабар в особливо великому розмірі у загальній сумі понад 600 тис. грн за надання протиправного сприяння представникам комерційних структур під час участі у державних закупівлях та у подальшому заволодінні бюджетними коштами.

З урахуванням зібраних доказів, затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

Нагадаємо, співробітники СБУ спільно з Генпрокуратурою 11 вересня затримали Ярослава Кашубу у службовому авто в центрі Києва під час отримання хабара у розмірі 622 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.