Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Вівторок, 15 вересня 2015, 12:46

Львівський ВК «Барком-Кажани» зіграє на міжнародних турнірах у Польщі

ВК «Барком-Кажани»

Готуючись до нового сезону, волейболісти львівського клубу «Кажани» зіграють на двох міжнародних турнірах у Польщі.

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

У п’ятницю, 18 вересня, команда тренера Яна Суха вирушить до Вишкува, де 19 та 20 вересня зіграє на міжнародному турнірі з командами польської першої ліги.

Після завершення турніру «Кажани» залишуться у Вишкуві, де протягом кількох днів провжать планову підготовку до нового сезону.

Після Вишува волейболісти «Кажанів» зіграють товариський матч з командою «Радом», після чого переїдуть у Сувалки на ще один міжнародний турнір. Цього разу у ньому візьмуть участь команди, що представляють не тільки польську першу лігу, а й найсильніший дивізіон чемпіонату Польщі.

Нагадаємо, ВК «Барком-Кажани» зайняв друге місце у міжнародному волейбольному турнірі «Кубка Лева», який проходив у Львові з 4 до 6 вересня. Участь у ньому взяли, окрім львівського волейбольного клубу,  «Локомотив» (Харків), який став переможцем турніру, «Кампер-Вишков» (Польща), «Слєпск-Сувалки» (Польща) та «П’ятранямц» (Румунія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.