Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

tsn.ua

Середа, 16 вересня 2015, 12:40

Передвиборну агітацію можна проводити лише після реєстрації

вибори 2015

Висування кандидатів у депутати та на посади сільського, міського голови розпочинається з 21 вересня 2015 року і лише після реєстрації.  

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Комісія ЦВК прийняла постанову "Про забезпечення дотримання порядку проведення передвиборної агітації на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року", в якій звернулася до всіх місцевих організацій політичних партій та громадян України, що мають намір взяти участь у місцевих виборах, із вимогою дотримуватися порядку та термінів ведення передвиборної агітації.

Зокрема, право провести передвиборну агітацію мають місцеві організації політичних партій, кандидати в депутати від яких зареєстровані відповідною територіальною виборчою комісією для участі у місцевих виборах.

Відтак, право розпочати свою передвиборну агітацію вони можуть з наступного дня від реєстрації. Ведення передвиборної агітації до початку і після закінчення визначених виборчим законом строків забороняється

Передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2015 року. Львівську міську виборчу комісію очолить представник Блоку Петра Порошенка Ігор Сліпецький.

Також ЦВК опублікувала склад Львівської обласної виборчої комісії та оголосила з 8 вересня про початок виборчого процесу в 85 об’єднаних територіальних громадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.