Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

volynnews.com

Середа, 16 вересня 2015, 16:11

На Львівщині водій авто травмував одинадцятирічну дитину

ДТП

У Стрию водій авто ВАЗ-2106 наїхав на школяра. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

15 вересня близько 14.00 год до Стрийського міського відділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що на одній з вулиць міста внаслідок наїзду автомобіля був травмований 11-річний хлопчик.

За словами медиків, дитину було доставлено до Стрийської центральної районної лікарні з діагнозом "забій лівої гомілки, правого ліктя та правої кисті".

Працівники міліції встановили, що школяра травмував водій авто ВАЗ-2106.

"У ході досудового розслідування будуть встановлені причина та всі обставини  ДТП. Однак, щоб запобігти таким випадкам, закликаємо усіх водіїв бути особливо уважними та обережними поблизу шкіл, дитячих садочків та дитячих майданчиків", – зазначив в.о. начальника Стрийського міського відділу міліції майор міліції Володимир Петрівський.

За цим фактом  розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.