Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

vn.20minut.ua

Середа, 16 вересня 2015, 16:34

Мера Львова обиратимуть за новими бюлетнями

вибори 2015

ЦВК змінила бюлетені на цьогорічних місцевих виборах – вказуватимуться лише імена кандидатів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як зазначив під час брифінгу заступник голови ЦВК Андрій Магера, в бюлетенях на виборах до обласних, районних, міських і районних міських рад не будуть вказані інші реквізити кандидатів, крім прізвища, імені, по батькові.

"Вперше, за багато років крім прізвища, імені та по батькові кандидата, в бюлетені нічого не буде вказуватися. Ні рік народження, ні місце роботи, посада, місце проживання або інші моменти, за якими виборці приймають рішення про підтримку того чи іншого кандидата. Це стосується тільки бюлетенів на вибори в обласні, районні, міські і районні міські ради", – заявив Андрій Магера.

За його словами, виборчі бюлетені у сільські та селищні ради, а також виборчі бюлетені на виборах сільського, селищного міського голови, не зміняться.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2015 року. Львівську міську виборчу комісію очолить представник Блоку Петра Порошенка Ігор Сліпецький.

Також ЦВК опублікувала склад Львівської обласної виборчої комісії та оголосила з 8 вересня про початок виборчого процесу в 85 об’єднаних територіальних громадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.