Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

населені пункти

bukpravda.cv.ua

Четвер, 17 вересня 2015, 11:16

На Львівщині від об'єднання найбільше виграє Новокалинівська громада

населені пункти

Львівська ОДА та Офіс реформ підготували фінансові та земельні показники громад після об’єднання на Львівщині.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Департаменти фінансів та земельних ресурсів спільно з Офісом реформ підрахували, які фінансові та земельні ресурси отримають після об'єднання 15 територіальних громад Львівщини.

Відтак, у фінансовій частині найбільше від об'єднання виграє Новокалинівська територіальна громада, доходи якої після об'єднання збільшаться у понад шість разів – з 1495,5 тис. грн до 9714,6 тис. грн.

А от землі найбільше додасться Тростянецькій територіальній громаді. До об'єднання у неї було 2925,7 га землі, а після нього стало 18850,8 га.

Нагадаємо, 159 об'єднаних громад, серед яких 15 на Львівщині, додатково отримають майже 4 млрд грн на інфраструктурні проекти, а також громади – лідери з мобілізації серед населених пунктів Львівщині отримають додатково 2,5 млн грн.

Зазначимо, у 15 територіальних громадах Львівщини 25 вересня відбудуться перші вибори, а загалом ЦВК оголосила з 8 вересня 2015 року початок виборчого процесу у 85 об’єднаних територіальних громадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.