Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

espreso.tv

Четвер, 17 вересня 2015, 12:20

У Львові 83% будинків готові до опалювального сезону

опалювальний сезон

Готуючись до опалювального сезону, ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало заповнення водою теплових мереж та внутрішньобудинкових систем опалення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 16 вересня акти готовності будинку до зими підписані у 1348 будинків, які обслуговує «Львівтеплоенерго». Це 83% від загальної кількості.

Наразі відсутні акти готовності у 277 будинків.

«Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, враховуючи позитивну минулорічну практику, з середини вересня ми розпочинаємо поетапне заповнення теплових мереж і внутрішньобудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, у випадку виявлення якихось пошкоджень у внутрішньобудинкових системах, їх можна буде ліквідувати. Для того, щоб заповнити водою внутрішньобудинкову систему, необхідно, щоб даний будинок був технічно готовим. Про це свідчить підписаний акт готовності будинку до зими. На сьогодні такі акти підписані у 1348 будинків житлового фонду. З них вже заповнені водою 250 будинків», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Найнижчий відсоток актів готовності в будинків ОСББ та відомчих будинків, а також у будинках БУ КЕВ м. Львова на вул. Стрийська-Гашека-Максимовича.

Зазначимо, що із 159 закладів освіти акти готовності мають 138 споживачів, заповнено водою 21 будівлю. Із 50 закладів медицини акти мають 20 споживачів, заповнено 9 будівель.

Нагадаємо, уряд не знизить температурний мінімум для житлових будинків з 18 до 16 градусів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.