Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Lviv Fitness Weekend-2015

Південний

Прес-реліз,   Четвер, 17 вересня 2015, 13:22

У Львові вперше відбудеться Lviv Fitness Weekend

Lviv Fitness Weekend-2015

17-18 вересня у Львові проходитиме наймасштабніша фітнес-конвенція у західній Україні Lviv Fitness Weekend.

Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

У рамках заходу до Львова з’їдуться провідні тренери з фітнесу та спортивні презентери з Польщі, Литви, Румунії та України.

«Спортивну подію такого рівня Львів прийматиме вперше. Адже на одній площадці зберуться більше тисячі фітнес-тренерів, спортсменів та активних людей, які займаються спортом, дбаючи про свою форму та здоров’я. У режимі нон-стоп одразу на двох сценах провідні українські та європейські фітнес-презентери демонструватимуть найновіші тенденції у світі фітнесу та функціонального тренінгу. Паралельно із цим проходитиме форум фітнес-управлінців та майстер-класи із функціонального тренінгу», – зазначили у прес-центрі ТВК «Південний».

Зокрема, у дводенній програмі конвенції заплановані тренування з таких напрямків: Kangoo jumps та sky jumping, Oxygen workout, Crossfit, Ukrainian step, Yoga 23, Fight functional, fight fit, Step dance, aerobic dance, Trx тощо.

Серед фітнес-презентерів – майстри спорту міжнародного рівня, переможці Європейських та світових чемпіонатів, які зберуться у Львові у рамках конвенції.

Серед презентерів, зокрема:

Pawel Oracz (Польща) - міжнародний презентер найпрестижнішіх конвенцій (більше 20 країн світу). У 2011 визнаний кращим фітнес презентером Польщі;

Луценко Аніта (Україна) – майстер спорту і призер чемпіонату Європи зі спортивної аеробіки. Відомий український фітнес-тренер, автор унікальної програми схуднення Wowbody, тренер телепроекту «Зваженi та щасливі»;

Virgilijus ?elvys (Литва) – міжнародний презентер. Провідний викладач навчального центру Fitness Factory (Литва);

Торохтій Олексій (Україна) – заслужений майстер спорту, олімпійський чемпіон з важкої атлетики (Лондон, 2012);

Moshescu Oxana (Romania) – офіційний тренер Kangoo Jumps Fitness Programs, міжнародний презентер Swvinn Cycling, C-moves.

Смелкова Ольга (Україна) – методист тренінгового центру «Академія Фітнеса – Україна» (Київ). Сертифікований спеціаліст ZUMBA. Хореограф-постановник латиноамериканських танцювальних стилів.

Трегубенко Ольга (Україна) – міжнародний презентер найпрестижнішіх конвенцій (більше 20 країн світу). Сертифікований інструктор Idea USA. Провідний викладач IFAA. У 2011 визнаний кращим фітнес презентером Польщі.

«Фітнес-конвенція – це знакова подія для Львова, адже вона збере у нашому місті справжніх зірок фітнесу та спорту. Для людей, які люблять спорт, відвідують тренувальні зали або й самі є тренерами – це можливість потренуватись у тих, хто запроваджує найновіші спортивні тенденції і досяг найбільших вершин у цій галузі. Також це чудова нагода для львів’ян обрати той фітнес-напрямок, який максимально відповідатиме бажаному навантаженню та потребам того, хто тренується», – зазначила організатор Lviv Fitness Weekend-2015 Ганна Лащук.

За її словами, фітнес-конвенція стане традиційним заходом для Львова, а наступного року географія презентерів суттєво розшириться.

Lviv Fitness Weekend-2015 проходитиме з 17 до 18 вересня у виставковому центрі «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36), що розміщений на території торгового комплексу «Південний».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.